Κεντρικό Ζαγόρι – Γεφύρια & Ζαγορίσιες Σκάλες – Κήποι Ζαγοροχώρια, από 45€
July 10, 2017
Γεωξενάγηση, Κήποι Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα, από 20€
July 10, 2017

Φανταστικό Ζαγόρι (4 μέρες), από 420€

Μετά την άφιξη των πελατών στο αεροδρόμιο Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) ή Ακτιο (Πρέβεζας), αναλαμβάνουμε την μεταφορά τους για μια διαδρομή περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά φθάνοντας στο χωριό Πάπιγκο (υψ. 950μ) με θέα τους Πύργους της Αστράκας (υψόμετρο 2,436m) στην περιοχή του Ζαγορίου στο Βόρειο-δυτικό τμήμα της Ελλάδας και την περιφέρεια της Ηπείρου.

Άφιξη λοιπόν στο ξενοδοχείο, δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχής και ξεκούραση για την εξόρμηση της επομένης ημέρας.

2η μέρα

Μετά από ένα απολαυστικό παραδοσιακό πρωινό στο ξενοδοχείο, προετοιμαζόμαστε για το ποτάμι-εμπειρία rafting στον Βοϊδομάτη (aprx 1 ώρα 45 λεπτά), (… το καθαρότερο και το μόνο με πόσιμο νερό ποτάμι στην Ευρώπη …). Αργότερα το απόγευμα θα πάρουμε το μονοπάτι από το χωριό Βίκος για να επισκεφθούμε τις πηγές του Βοϊδομάτη ποταμού σε μια απολαυστική διαδρομή περίπου 2 ώρες 30 λεπτά, επιστρέφοντας εξαντλημένοι αλλά εντελώς ευχαριστημένοι και ενθουσιασμένοι στο κατάλυμά μας, έχοντας ελεύθερο χρόνο για δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την εκδρομή στο Ζαγόρι (..θα επισκεφθούμε πολλά χωριά, υπέροχα πετρόκτιστα παλιά γεφύρια, πετρόκτιστες σκάλες-μονοπάτια, και τελικά θα πάρουμε το δρόμο για το χωριό Μονοδένδρι, απ’ όπου θα απολαύσουμε τη θέα πάνω από το κενό … (χαράδρα του Βίκου), (..το βαθύτερο φαράγγι στον κόσμο … βιβλίο Γκίνες του 1997). Στο δρόμο της επιστροφής παραδοσιακό δείπνο σε κοντινή ταβέρνα, επιστροφή στο Πάπιγκο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο, διαδικασία check out, μεταφορά στο αεροδρόμιο Μακεδονία (Θεσσαλονίκη) ή Ακτιο (Πρέβεζας).

** Οι τιμές βασίζονται σε 4 άτομα (άτομα)

Περιλαμβάνονται:

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό.
  • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (SKG) και Πρέβεζας (PVK).
  • Ημερήσιες εκδρομές & τυχόν μετακινήσεις για ημέρες 2ου & 3ου
  • Τρεις (3) παραδοσιακά γεύματα.
  • Δραστηριότητα ράφτινγκ-ποταμού (συμπερ ένα αναμνηστικό 10 ‘HD βίντεο)
  • Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια από / προς το αεροδρόμιο Μακεδονία (SKG) & Ακτιου (Πρέβεζας)
  • Φόροι αεροδρομίων

 

Θέλω να λαμβάνω ενημερωτικά e-mail της Papigo Travel